Kom in actie voor de hulptransporten van dit najaar!

CRR organiseert dit najaar minimaal twee hulptransporten naar Lesbos en heeft jou hulp daarbij nodig

Hulp aan vluchtelingen

CRR heeft ten doel: vluchtelingen waar ook ter wereld een helpende hand te bieden en het leven van iedere vluchteling aangenamer te maken...

Vrijwilligers gezocht

Voor reizen in februari en mei 2019 zijn we op zoek naar mensen die hulp willen bieden op Lesbos in kamp Moria.

previous arrow
next arrow
Slider

Hulptransporten Lesbos (najaar 2019)

Stichting Christian Refugee Relief staat voor de uitdaging om in het najaar 2019 minimaal twee (winter) hulptransporten te verzorgen naar het vluchtelingenkamp in Lesbos. In september en november 2019 hopen we weer met een volle vrachtwagen af te reizen naar Lesbos. Help jij ons mee om de juiste producten in te zamelen?

Benodigdheden

Er is een grote lijst met benodigdheden opgesteld. De behoefte aan kleding en hygiëne producten is groot, maar ook diverse andere producten zijn dit najaar hard nodig, waaronder bijv. sjaals, mutsen, tenten, slaapzakken en grote handdoeken. Ga voor een totaaloverzicht naar deze link: ''support ons met goederen''

Opslag

We verzamelen alle goederen in onze opslag in Nieuw-Lekkerland. Elke zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur kun je ingezamelde goederen afgeven in onze opslag aan de Veenweideweg 19 C. Als je vragen hebt over het aanleveren van de goederen, kun je contact opnemen met Martijn Donk via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Help ons helpen!

De hulp van ons lief en groeiend netwerk is onmisbaar! 

We hopen dat jij:

ü  Je huis, garage, schuur, achterpad of bedrijfspand/loods beschikbaar wilt stellen voor jou netwerk; wordt inzamelpunt!Benader je familie, vrienden, buren, kennissen, verenigingen of gemeente actief om bij te dragen aan deze inzamelactie. Klik hier voor het actuele overzicht met actieve inzamelpunten!

ü  Deze informatiemail doorstuurt. Deel de berichtgeving over de inzamelingsactie op onze Facebook en Instagram. De impact van SocialMedia bereik is nog nooit zo groot geweest.

ü  Doneert wat je kunt missen! Dit hebben wij nodig om de logistieke kosten te dragen. Daarnaast wordt van uw donatie doelgericht & grootschalig (en daarmee goedkoop) ingekocht.

 

Doneren kan op NL74 RABO 0306633183 o.v.v. hulptransport Lesbos. Rechtstreeks of via de donatieknop; https://christianrefugeerelief.com/ondersteunen/online-donatie 

Help je mee?

 

ANBI

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen.