top of page

CRR Tulpenactie

Maart 2023

Waarom deze actie?

Met de lente in aantocht wordt het hoog tijd om weer bloemen in huis te halen. Op veel plekken in deze wereld kan dat echter niet, wegens oorlogen, natuurrampen of een leven op de vlucht. 

Door nu tulpen te kopen en aan deze actie mee te doen draag je direct bij aan de missie van stichting Christian Refugee Relief om te voorzien in primaire levensbehoeften op plaatsen waar het aan alles ontbreekt. Bestel dus snel op deze pagina jouw tulpen voor jezelf, óf om een ander te verrassen!

Aanmelden voor bezorging van tulpen:

In het weekend van 7 en 8 april worden de tulpen bij iedereen thuisbezorgd, hiervoor zoeken we enthousiaste mensen die ook meteen familie, vrienden en kennissen enthousiast weten te maken om tulpen te bestellen! Wil jij ons helpen? Meld je dan aan door te mailen naar info@stichtingcrr of een Whatsapp-bericht te sturen naar: 06-23682283. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

2 bossen tulpen

2 bossen tulpen

Bestel hier je tulpen voor de tulpenactie van CRR! 

De tulpen worden altijd per twee bossen besteld. Je kunt deze op je eigen adres laten bezorgen om zo zelf de lente in huis te halen. Ook kun je uiteraard twee bossen voor iemand anders bestellen en ze op zijn of haar adres laten bezorgen.

 

Maak de verrassing extra mooi door er ook een persoonlijke boodschap aan toe te voegen die dan op een kaartje bij de tulpen wordt gedaan bij bezorging. 

    € 7,50Prijs
    tulpen bestellen
    Reis Oekraïne Week 3-23-©ceesvdwal_518.jpg
    bottom of page