Ga mee met één van onze reizen

Eén van de belangrijke activiteiten van CRR betreft het organiseren van vrijwilligersreizen (missies).  Je reist met een groep die geleid wordt door een groepsleider naar een vluchtelingenkamp waar jouw hulp dringend nodig is. Jouw deelname aan een vrijwilligersreis is niet alleen zegenrijk voor de mensen die de hulp ontvangen, het zal ook jouw leven verrijken.

 

Eigenlijk is er maar één voorwaarde: CRR hanteert de leeftijdsgrens van minimaal 18 jaar. Er zijn dus geen voorwaarden aan diploma’s, ervaring binnen humanitaire hulpverlening of een medische achtergrond. We geloven en ervaren namelijk dat ieder op zijn manier iets toe kan voegen in de hulpverlening die wij bieden. Eten, drinken of kleding uitdelen, tenten opbouwen, kinderen vermaken, een luisterend oor bieden, spelletjes spelen of gewoon aanwezig zijn. Je draagt iets bij als je er bent! Het geeft hoop aan mensen in een haast uitzichtloze situatie.

Samos_-_aandacht_is_een_eerste_geschenk.
Samos_-_tentenkamp.jpg

Post- & bezoekadres

Veenweideweg 19C
2957 LD Nieuw-Lekkerland 
info@stichtingcrr.nl

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

IBAN: NL74 RABO 0306 6331 83

t.n.v. Stichting Christian Refugee Relief

BIC: RABONL2U

RSIN: 8558.05.365

KVK: 64731294 

Nieuwsbrief ontvangen?

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen. Rekeningnummer: NL74 RABO 0306633183  t.n.v. Christian Refugee Relief