top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

AFSLUITING TULPENACTIE CRR

Gisteren en vandaag is Nederland overspoeld met tulpen! Met een aantal na-bestellingen erbij zijn er uiteindelijk 16.700 bosjes tulpen bezorgd op zoooveel adressen!


Vanmorgen in alle vroegte zijn er zelfs nog 16 bossen vanuit Nieuw-Lekkerland naar Nieuwleusen gebracht. We hoorden van een echtpaar die daar al hun buren van bosjes wilden voorzien, inclusief persoonlijke boodschap. Echter; hij dacht dat zij.. zij dacht dat hij.. uiteindelijk niet besteld en toch geleverd gekregen!


DANK - aan Gert Jan en Peter die vanuit CRR deze actie hebben opgezet en gecoördineerd; - de 18 chauffeurs die met diverse bussen ladingen tulpen hebben bezorgd bij de distributiepunten; - de diverse ondernemers die kosteloos bedrijfsbussen beschikbaar hebben gesteld; - Tulpen.NU voor de verse tulpen, super verpakt en gelabeld.


En dan natuurlijk DANK DANK DANK: - aan de circa 140 distributiepunten die gisteren en vandaag in hun dorp, stad, omgeving enz. de 16.700 bossen tulpen tot aan de voordeur hebben bezorgd!


Boven alles danken we God voor het prachtige resultaat van deze actie, voor de enorme betrokkenheid en energie die er door zovelen is gegeven.


Naast dat er een netto bedrag van € 30.000,- is opgehaald voor de hulptransporten worden duizenden mensen weer herinnerd aan de situatie van de vele duizenden vluchtelingen in Griekenland.


Wij, het team van CRR, zijn dankbaar! Geniet van de tulpen, neem het kaartje wat erbij geleverd is nog eens goed door en wie weet op welke wijze jij in de toekomst een schakeltje kunt zijn in Zijn Koninkrijk!


50 weergaven
bottom of page