top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

Athene I Rapport juli 2021

Afgelopen maand hebben we bijna 50.000 artikelen mogen leveren aan projecten en kampen in & rond Athene om zo vluchtelingen te voorzien in basisbehoeften. Momenteel ondersteunen we ruim 33 projecten sinds de start van het project in Athene.


Daarbij zijn we dankbaar voor het logistieke team in Nederland voor de goede voorbereiding van alle transporten, alle vrijwilligers die helpen om goederen te sorteren in de loods in Nieuw-Lekkerland zodat alles hier in Athene snel op plaats van bestemming geleverd kan worden.


Dankbaar zijn we ook voor onze achterban die het mogelijk maakt door spullen in te zamelen, financieel bij te springen waar nodig en de verhalen te delen in Nederland.


Nog steeds stijgt het aantal hulp aanvragen rond Athene. Dit vraagt om financiële daadkracht om de juiste goederen ook te kunnen inkopen in grote volumes. Dit doen we lokaal in Griekenland maar ook via kantoor in Nederland.Wil je ons (blijvend) steunen in Athene? Hier vind je een TIKKIE waarmee het geld direct voor het Athene project word gereserveerd: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=eiDxO0KnTvGaVjBMAurRlA
14 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page