top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

CRR NOODHULP SYRIË & TURKIJE UPDATE

Bijgewerkt op: 15 feb. 2023

Niets doen is geen optie! Miljoenen daklozen, meer dan 37.000 doden, en tekorten op alle fronten. Wij hebben hierin voor de korte termijn voor onszelf richting bepaald. Wat kunnen we samen met jullie en onze partners nu wél doen!

Onze focus ligt op hulpverlening binnen Syrië. Wij geloven dat God deuren opent om de goederen daar in het crisisgebied te krijgen. Door lokale inkoop, het afsturen van gaarkeukens en hulpgoederen. Hierover zijn we in gesprek met diverse organisaties dichtbij en op locatie.

Wil jij je inzetten om hulpgoederen in te zamelen voor Syrië? We horen graag van je per mail via info@stichtingcrr.nl In de komende week gaan we meer informatie delen over de prioriteiten op dit vlak.

DONEER OM HULP MOGELIJK TE (BLIJVEN) MAKEN. We kunnen direct verschil maken door financiële middelen vrij te maken voor de organisaties en lokale kerken op locatie.

Dankjewel!

Gaan we dan niets doen in Turkije? Integendeel! Samen met partner Eurorelief worden mogelijkheden gecreëerd om vrijwilligers in te zetten. In eerste instantie zal een klein team op locatie aansluiten.

Beelden via een lokale partner in Noord Syrië125 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page