top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

DE EERSTE OPBRENGST

Vandaag delen wij de eerste echte getallen met jullie, de opbrengst van 1 week Luiers voor Lesbos . Ben jij ook zo benieuwd?

De inzamelpunten hebben met elkaar inmiddels 1383 pakken luiers, 1664 pakken billendoekjes en 464 potjes Sudocrem en bijna 20.000 euro verzameld, wauw!

De actie duurt nog een kleine drie weken. Het is mega bijzonder om te zien hoeveel inzamelpunten inmiddels op de kaart staan. 175(!) adressen staan klaar om luiers, billendoekjes, Sudocrem of financiële giften te ontvangen.


Check welk adres bij jou in de buurt zit via https://luiersvoorlesbos.nl/inzamelpunten/

Zit er geen inzamelpunt bij jou in de buurt? Wordt er zelf 1! Of bestel je luiers online bij de winkel en laat het bezorgen bij een inzamelpunt, of doneer voor Luiers voor Lesbos via https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/...

Om de aantallen van vorig jaar te evenaren hebben we nog een flinke weg te gaan, maar we hebben vertrouwen in de actie, in alle inzamelpunten en in onze donateurs die ons gaan helpen zoveel kinderen op de vlucht te helpen! #share #deel #CRR #christianrefugeerelief #luiersvoorlesbos #refugeechildrenmatter #doemee #helpmee #togheterweareatronger #samensterker


41 weergaven0 opmerkingen

Коментарі


bottom of page