top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

Duizendmaal DANK!

Wij worden overspoeld met goederen, ongelofelijk om te zien dat heel ons land in beweging is voor de vluchtelingen uit Oekraïne. Geweldig dat jij goederen inzamelt zodat wij deze mee op transport kunnen nemen, geweldig dat jij doneert zodat wij voedsel in kunnen kopen! Duizendmaal DANK, zonder jouw hulp kunnen wij niet helpen!

Hieronder kun je onze nieuwe inzamelflyer vinden. Wij richten ons op de hoognodige dingen en daarom hebben we de flyer iets ingekort. Wij hebben ontzettend veel kleding binnengekregen dat wij daarom geen kleding meer inzamelen. Voedsel is momenteel onze prioriteit!

Ongelofelijk veel mensen hebben inmiddels een inzamelactie opgezet, of denken na over het starten van een actie, waarvan ze de opbrengst bij onze loods willen afleveren. Zou je ons hiervan op de hoogte willen stellen en overeenstemmen wanneer je de goederen wilt komen inleveren via info@stichtingcrr.nl? Wil je helpen met het sorteren van de goederen? Stuur dan een mailtje naar erika@stichtingcrr.nl

DANK voor je betrokkenheid en bewogenheid met de situatie in Oekraïne. Er zijn mensen die jouw hulp nodig hebben, hopelijk maar voor kort!



52 weergaven
bottom of page