top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

Hulpgoederen voor Thessaloniki & Athene

Eind vorige week zijn er 12 pallets gelost bij IHA - InterEuropean Human Aid Association Germany e.V. en 21 pallets bij André en Jacolien in Athene!👊✌️ Fantastisch dat er steeds weer bedrijven en chauffeurs bereidwillig worden gevonden om hulptransporten te rijden.


We zijn dankbaar dat hiermee alweer het vijfde hulptransport van CRR in 2021 in goede orde is ontvangen! Hiermee zijn alle huidige bestemmingen van CRR in 2021 voorzien van hun eerste lading hulpgoederen.


In de komende weken zullen de goederen in Thessaloniki en Athene uitgedeeld worden aan de duizenden vluchtelingen rondom deze steden. De situatie op het vasteland van Griekenland blijft onverminderd tragisch en complex. De overplaatsing van grote groepen vluchtelingen van de eilanden naar het vasteland zorgt niet voor een oplossing, maar slechts een verplaatsing van het probleem.

We vragen ditmaal gericht om gebed. Gebed voor de vele vluchtelingen die in een groot gat vallen omdat sociale voorzieningen gestopt worden. Vele mannen, vrouwen en kinderen belanden letterlijk op straat. Bid voor de vluchtelingen die hopeloos vast zitten in een uitzichtloze situatie!🙏17 weergaven

Comments


bottom of page