top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

HULPKONVOOI VOOR OEKRAÏNE

Tienduizenden redenen tot dankbaarheid want het is gelukt! Dankzij een geslaagde decemberinzameling, actiedag voor Oekraïne en een aantal hele bijzondere en grote (financiële) bijdragen van organisaties met hetzelfde verlangen als CRR zijn we er bijna klaar voor om 2 januari 7 hulptransporten te laten vertrekken. In de afgelopen 3 dagen zijn er 10.000 kerstpakketten klaargemaakt doordat elke dag 30+ vrijwilligers met veel energie de schouders eronder hebben gezet, wat een toppers!

De eerste 3 vrachtwagens zijn inmiddels afgeladen, nog 4 te gaan voor we aan eindejaarsavond kunnen gaan denken.

We zijn mega trots, dat het gelukt is dit konvooi op te zetten en de vrachtwagens vol te laden met waar de afgelopen dagen zo keihard aan gewerkt is. Trots maar nog meer dankbaar, want het voelt als rijke zegen als we kijken naar de betrokkenheid, gulheid, inzet en passie. En deze zegen mag straks volop uitgedeeld gaan worden. In ieder geval aan 10.000 huishoudens tot aan de frontlinie toe!

In het hulpkonvooi gaat onder andere mee: 10.000+ kerstpakketten met voedsel, Oekraïens nieuw testament en kinderbijbeltje 4 generatoren op wielen (20 kVA) Circa 50 kleinere generatoren Pallets nieuwe winterkleding, snowboots, sjaals en handschoenen Pallets voedsel

De transporten gaan naar Lviv, Zhytomyr, Levkiv, Kiev en Mykolajiv.35 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page