top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

HUMANITAIRE HULP VOOR OEKRAINE

Een korte samenvatting van de noodhulp die CRR biedt aan en in Oekraïne.


In de afgelopen 2,5 week hebben we zelf en samen met partners voor 19 trucks humanitaire goederen gezorgd. Naast de trucks vol goederen die via het Poolse netwerk in Lviv zijn terecht gekomen worden nu ook trucks voorbereidt die via Oekraïense chauffeurs rechtstreeks in noodgebieden als Zhytomyr en Charkov worden gebracht. Dit gebeurt door middel van kleine busjes en auto’s. Hulp die geboden wordt komt rechtstreeks aan waar het zo hard nodig is!


Daarnaast vangen we vele vrouwen en kinderen op in de noodopvang bij de Poolse grens. Touringcars brengen om de 3-4 dagen zo’n 50 mensen naar Nederland. Dankbaar dat we ook op deze manier in een dienende rol mogen voorzien. In de opvang voorzien we de gezinnen van warme maaltijden, zijn activiteiten, warme bedden en kunnen kinderen spelen en knutselen. Even rust tijdens een chaotische vlucht vol stress en zorgen.


En we gaan door.. ons logistieke team draait op volle kracht. We zijn dankbaar voor alle extra vrijwilligers die zich de afgelopen en komende tijd inspannen, iedere dag wordt er hard gewerkt om alles wat binnenkomt op de juiste manier te sorteren en voor te bereiden voor transport. Alleen al deze week zullen 4-6 vrachtwagens verstuurd worden Dit kunnen we niet zonder uw hulp. Zo kopen we noodzakelijk (lang) houdbaar voedsel in grotere hoeveelheden in en wordt vers fruit bijvoorbeeld in Polen lokaal gekocht. Om dit blijvend te kunnen doen hebben we uw hulp nodig. Met uw donatie gaan wij door. Met uw donatie wordt honger gestild en maken we samen het verschil.


Doneer direct https://tikkie.me/pay/CRR/cmgqhuN7EPuU1i6Behhjmd of via onze site (selecteer Noodhulp Oekraïne) https://doneren.christianrefugeerelief.com/


69 weergaven0 opmerkingen

Kommentarer


bottom of page