top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

⚠️ NOODHULP OEKRAÏNE

De afgelopen 24 uur zijn we volop bezig geweest met het voorbereiden van noodhulp aan de vluchtelingen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland.


Samenwerkingen worden gezocht met bekende en onbekendere partners binnen en buiten Nederland. De eerste concrete actie is in gang gezet. Samen met HRIF Weesp worden begin volgende week de eerste hulptransporten opgezet om naar Polen te versturen.


Daarnaast hebben we als bestuur van CRR vastgesteld dat we beschikbaar en bereid willen zijn om direct te kunnen schakelen in de verschrikkelijke humanitaire ramp die zich in Oekraïne voltrekt. Daarom heeft CRR een noodfonds opgezet en we jullie hulp daarbij dringend nodig. 🆘


Doneer vandaag nog en help mee in het bieden van de noodhulp! Doneer direct via Tikkie of via onze website o.v.v. Noodhulp Oekraïne 🙏


https://tikkie.me/pay/CRR/fASKG3b1AbPfqsDweQHNTT

De komende dagen staan we in nauw contact met diverse partners en onderzoeken we verdere directe stappen.


We vragen jouw gebed: voor alle slachtoffers en hun familie, voor alle mensen op de vlucht, voor vrede en stabiliteit, voor de hulpverlening en de juiste middelen en mogelijkheden en voor wijsheid in het maken van keuzes.

102 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page