top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

OPROEP | INZAMELING HYGIËNE

Menselijke waardigheid kun je niet zomaar een dagje overslaan!

In de afgelopen 1,5 jaar zijn we wereldwijd weer goed gaan beseffen wat het belang van hygiëne is. “Blijf je handen stuk wassen” was en is het devies (Mark Rutte). In de verschillende vluchtelingenkampen in Griekenland die Stichting CRR ondersteunt is dit niet anders! Door de schrijnende leefomstandigheden is goede hygiëne een noodzaak! Daarom gaan in elk CRR hulptransport grote hoeveelheden hygiëne producten mee zodat onze medemens in nood in deze basisbehoefte kan worden voorzien.

En daar hebben wij jouw hulp dringend bij nodig! Om ook in de komende hulptransporten voldoende hygiëne producten te kunnen meesturen doen wij een beroep op jou om mee te helpen met het inzamelen van: - Shampoo - Zeepblok - Tandenborstels (kids en volwassenen) - Tandpasta (kids en volwassenen - Luiers (maat 1 t/m 6) - Wetwipes - Maandverband

En specifiek voor de komende zomertransporten: - Zonnebrand creme - Anti muggen spray

Er zijn zoveel zaken die we niet op kunnen lossen, maar op deze heel praktische manier kan ook jij een belangrijke bijdrage leveren aan de hulp aan vluchtelingen! Doe je mee?

- Vraag jouw vrienden, familie en kennissen om jou mee te helpen met inzamelen! - Of organiseer bijvoorbeeld in overleg met jouw lokale supermarkt een winkelactie - Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust even contact met ons op (gertjan@stichtingCRR.nl)

Bekijk ons inzamelpuntenoverzicht waar jij jouw ingezamelde producten in kunt leveren: https://www.christianrefugeerelief.com/hulptransporten (scrol naar beneden tot kopje ''downloads'')

Fotocredits: Silas Zindel - Eurorelief - hygiënedistributie Lesbos


85 weergaven

Comments


bottom of page