top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

PARTNERUPDATE UIT OEKRAÏNE

Meerdere vrachtwagens zijn afgelopen weken verstuurd en gelost bij partners in Oekraïne. Onder meer met vers fruit, gedoneerd door Fresh Pack Logistics en basisingrediënten om brood te bakken voor @craft_bakery_by_dubova, een prachtige club die sinds het uitbreken van de oorlog meer dan 55.000KG brood gebakken heeft voor de lokale bevolking. Om ervoor te zorgen dat ze dit prachtige project vol kunnen blijven houden is 3520KG bloem, 2000KG zout en 2400KG suiker ingekocht en gedoneerd.

En zolang we vol houden, gaan we door. Maar niet zonder jouw steun. Omdat we op geen enkele manier aanspraak maken van de grote bedragen via GIRO555 zijn we op onszelf en onze prachtige achterban aangewezen.

Doneer, zodat we met jouw steun hulp kunnen blijven bieden. Kijk in jouw netwerk of er bedrijven zijn die bereid zijn om goederen beschikbaar te stellen of start zelf een inzamelingsactie. Neem contact met ons op, zodat we jou kunnen helpen met advies en prioriteiten!

Ons werkveld is inmiddels breed geworden. Terwijl we transporten voorbereiden voor de Balkan/Griekenland, wordt er doorlopend gezocht naar nieuwe ingangen om noodhulp te blijven bieden aan Oekraïne!


27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page