Missies

CRR concentreert de hulpverlening op dit moment tot de Griekse eilanden. Onze hoofdactiviteiten vinden plaats op Lesbos en sinds het voorjaar van 2019 houden we ons verkennend bezig met Samos. De hulp die we verlenen bestaan uit twee onderdelen. Het sturen van groepen vrijwilligers en het organiseren van hulptransporten vanuit Nederland afgestemd met lokale partners.

Chios

In 2020 zal CRR haar missie-activiteiten uitbreiden naar het eiland Chios. We zullen je op deze site en via de sociale media hierover op de hoogte brengen.


Chios ligt vlak voor de Turkse kust tussen de eilanden Samos en Lesbos in. Het eiland heeft een oppervlakte van 842 km2, het op vijf na grootste Griekse eiland, en heeft ongeveer 50.000 inwoners. Velen wonen in het zuiden van het eiland en houden zich bezig met de productie van mastiek. Dit komt van de speciale mastiekbomen die maar op enkele plekken in de wereld te vinden zijn.

 

Op het eiland vind je veel monumenten en historische plaatsen en is ondanks dit alles nog niet ontdekt door het massatoerisme. Chios heeft mooie stranden, een prachtige natuur en gezellige dorpjes die de indruk geven dat de tijd heeft stilgestaan.

 

Camp Vial, nadere info volgt.

Geplande reizen naar Chios:

Geplande reizen:

-

Post- & bezoekadres

Veenweideweg 19C
2957 LD Nieuw-Lekkerland 
info@stichtingcrr.nl

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

IBAN: NL74 RABO 0306 6331 83

t.n.v. Stichting Christian Refugee Relief

BIC: RABONL2U

RSIN: 8558.05.365

KVK: 64731294 

Nieuwsbrief ontvangen?

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen. Rekeningnummer: NL74 RABO 0306633183  t.n.v. Christian Refugee Relief