top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

3 VOLLE VRACHTWAGENS

Because We Carry en haar slaapzakkenactie heeft de afgelopen dagen compleet Nederland gemobiliseerd lijkt het wel. Ongekend hoeveel deze actie heeft opgeleverd. Een deel van de BWC hulpgoederen is en gaat met vliegtuigen, de “rest”, op z’n minst al 15.000 slaapzakken, gaat met vrachtwagens die CRR faciliteert en organiseert. Wij hebben onze logistieke power en transportnetwerk AAN gezet om dit logistiek voor elkaar gebokst te krijgen. En dat hebben we geweten...


Gisteren en vandaag hebben we drie (!) trailers vol geladen met duizenden slaapzakken, (baby)hygiëne, WakaWakaLights, (baby)voedsel, etc. Daarnaast ook meteen CRR hulpgoederen: heel veel handdoeken, gereedschap en walkietalkies voor EuroRelief. Drie trailers, ramvol. Het is gelukt!


We zijn trots op deze actie. Dat we Because We Carry hier logistiek mee hebben geholpen maar nog veel meer omdat hiermee letterlijk liefde, warmte en licht gebracht wordt in de inhumane en ellendige omstandigheden op Lesbos. Daar zijn we trots op en dankbaar voor!


SAMEN #ZijZijnWij op de bres voor mensen in nood. Noodhulp voor Moria. Samenwerken, met iedereen. Omdat we samen zoveel sterker zijn!


Hoe je ook bijgedragen hebt aan deze transporten: dankjewel!

Het moegestreden CRR-NL team11 weergaven

Comments


bottom of page