top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

Aangespoeld geluk | nog ruim 300 boeken beschikbaar!

In de afgelopen 2 weken zijn er al meer dan 100 exemplaren van het boek Aangespoeld geluk opgestuurd naar donateurs thuis! Hoe gaaf is dat!

Momenteel zijn we volop bezig met het plannen van de volgende hulptransporten naar Lesbos, Athene, Samos, Chios en zelfs Bosnië. De nood blijft onverminderd hoog en daarom willen we onze partners ter plekke blijven ondersteunen met volle vrachtwagen hulpgoederen.

Daarnaast zijn we gericht bezig met meer lokaal inkopen. Op 2 manieren willen we nood ledigen: grote volumes inkopen en inzamelen in Nederland en ter plekke lokaal inkopen om de meest urgente tekorten aan te vullen. Zo helpen we duizenden mensen in vluchtelingenkampen of op straat én steken we de lokale ondernemers een hart onder de riem met de lokale besteding van donaties.


Nu we volop bezig zijn met plannen zien we ook dat dit alleen te realiseren is wanneer we jullie steun blijven ontvangen.

Daarom zoeken we jou! Als donateur door middel van een maandelijkse bijdrage, of door een eenmalige donatie. En omdat we iedere donatie enorm waarderen ontvang je als donateur eenmalig het boek Aangespoeld geluk cadeau. Zolang de voorraad boeken strekt!

Wil je hier meer over weten? Check onderstaande link en zorg er samen met vele anderen voor dat wij onze geplande hulpacties succesvol kunnen uitvoeren!

https://www.christianrefugeerelief.com/aangespoeld-geluk


Samen kunnen we blijvend verschil maken voor duizenden ontheemden in nood! Samen, omdat klein of groot, iedere bijdrage telt!44 weergaven

Comentarios


bottom of page