top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

ACTIE | jouw donatie maakt het verschil!

Er wordt op diverse manieren actie gevoerd voor ons werk. Iets waar we ontzettend blij mee zijn, omdat deze acties zorgen voor inkomsten waarmee we gericht hulpgoederen kunnen inkopen. Want já, er wordt heel veel ingezameld, maar op diverse vlakken onvoldoende om de juiste aantallen te versturen. CRR probeert er altijd op te letten dat met de opgestuurde hulpgoederen direct een gerichte distributie kan worden opgezet op de plaats van bestemming én dat er dan genoeg is voor iedereen. De acties die in Nederland worden opgezet dragen hier enorm aan bij. Iedere actie maakt het verschil. Jouw donatie maakt het verschil!

Tijd om de lopende acties op een rijtje te zetten!


Tot en met aanstaande vrijdag 25 juni kan er meegedaan worden aan de veilingactie van Nina de Groot. Een prachtig chocoladeshowstuk winnen door een bedrag naar keuze te doneren aan CRR! Meer weten hierover? Check https://www.christianrefugeerelief.com/.../actie-veiling..


Doneer eenmalig 20 euro of doneer (minimaal) 5 euro per maand en ontvang Aangespoeld geluk van Tonja thuis gestuurd! Check https://www.christianrefugeerelief.com/aangespoeld-geluk

Doneer eenmalig 16,90 en ontvang Onbegrensd van Tamara thuis gestuurd! Check https://doneren.christianrefugeerelief.com/.../onbegrensd/

De netto opbrengst van deze en soortgelijke acties komt direct ten goede van de hulptransporten. Afgelopen zaterdag zijn hulptransport 7 en 8 samen geladen. Momenteel onderweg naar Lesbos & Athene!


27 weergaven
bottom of page