top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

BLACK [OUT] FRIDAY

Vandaag is het BLACK FRIDAY, onmogelijk om te missen vanwege de hoeveelheid aandacht hiervoor. Aan alle kanten wordt aan je getrokken om toch juist vandaag gebruik te maken van hysterische kortingen en topdeals.

Deze post is tot stand gekomen omdat we in ons werkveld veel raakvlakken zien maar dan vanuit een totaal andere bril. Afgelopen nacht was het in bijna heel Oekraïne donker. En niet voor het eerst. De strategische vernielingen van cruciale voorzieningen raken het hele land. We zien schrijnende beelden voorbij komen. Van patiënten die naar een van de weinige stroompunten moeten gaan om het medische apparatuur te gebruiken tot rijen voor oude waterpunten die weer in gebruik genomen worden. Na de reis door Oekraïne zijn we opnieuw aangespoord om de noodhulp op te schroeven. Aankomende winter geeft veel zorgen maar wij gaan doen wat we kunnen door ons te blijven focussen op voedsel maar ook op winterkleding en generatoren.

Daarnaast denken we aan de vele duizenden vluchtelingen langs de randen van Europa. Doorgaans een zwarte vluchtgeschiedenis met lijden en ontberingen. En wat te denken van toekomstperspectief voor zoveel, door de overheid en maatschappij bestempelde, zogenaamde gelukszoekers.

Wanneer je vandaag je geluk vind in uitstekende deals zou het mooi zijn, en voor ons meer dan welkom, als je jouw verkregen korting alsnog inzet. Maar dan voor ons werk. Zodat wij blijvende support kunnen verlenen aan mensen op de vlucht en structurele noodhulp kunnen verlenen binnen Oekraïne.

Aan ondernemers die vandaag een succesvolle dag noteren; mogen de restvoorraden onze kant op komen? Kleding, hygiëne, voedsel, generatoren, EHBO materialen, enz.

Wij zijn ondertussen de volgende transporten aan het voorbereiden. Hulpvragen blijven binnenkomen uit Oekraïne Athene, Noord-Griekenland en de Balkan. En zeker met de ingevallen winter willen we hen niet in de kou laten staan.

Doneren is mogelijk via www.stichtingcrr.nl of via deze tikkielink: https://tikkie.me/pay/CRR/sXEaQ2Dwnua5FKVhF3ChaW

Foto's uit Oekraïne, Bosnië en Athene.8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page