top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

CRR op de Mission Boulevard | Opwekking 2023 Biddinghuizen


Zien zij Jezus…


… Schommelend in hun bootje op de oceaan naar Lesbos? … Rennend door de bossen om de grens over te steken naar Kroatië? … Schuilend in de schuilkelder voor de bommen van Rusland?


Over heel de wereld zijn er mensen op de vlucht en deze mensen hebben hulp nodig. Stichting Christian Refugee Relief (CRR) zet zich in voor de meest kwetsbare mensen. Dit doen we door helpende hand te bieden in noodsituatie, op een dienende manier. We ondersteunen organisaties met goederen, vrijwilligers en financiële middelen. We zijn actief binnen Europa in Griekenland en Oekraïne, en buiten Europa in Bosnië en Turkije. Dit doen we onder de Bijbelse opdracht: Want Ik had honger en u hebt Mij te eten gegeven; Ik had dorst en u hebt Mij te drinken gegeven - Mattheus 25:35.


Uw hulp is daar hard bij nodig. Dit kan vanuit Nederland met het doneren van goederen (kleding, schoenen en hygiëneproducten), geld of praktisch door in te zamelen of te sorteren in de loods in Nieuw-Lekkerland. Maar u kunt ook mee op reis. Iedereen boven de 18 kan zich, ongeacht zijn/haar achtergrond aanmelden om mee naar één van de bestemmingen te gaan om daar de handen en voeten van Jezus te mogen zijn.


Tekst gaat onder de afbeelding verder


Dit jaar staat CRR voor het 2e jaar op rij op de Mission Boulevard. Het thema van Opwekking 2023 is ''Maar wij zien Jezus!'' Een hoopvol thema midden in een wereld vol gebrokenheid. Het thema staat heel mooi in verbinding met het verhaal wat CRR uit wilt dragen in de vormgeving en opbouw van de stand aan de Mission Boulevard.


Zien zij Jezus?


Zien mensen in nood, waar waar hulp zo hard nodig is, door ons heen Jezus? Geven wij Licht, door onze handel en wandel?


We vertellen je graag meer over het werk van CRR, door veldwerkers met ervaring op de verschillende bestemmingen. Onze werkgebieden als Oekraïne, Griekenland, Turkije/Syrië en Bosnië hebben een plekje gekregen in onze doorzichtige aluhal.


Daarnaast hebben we van 360 graden beelden een unieke VR-experience gemaakt. Met beelden uit Oekraïne én Griekenland, waardoor je als bezoeker even in Oekraïne en/of Griekenland begeeft.


We zien uit naar uw/jouw komst in onze stand. Van harte welkom!


89 weergaven0 opmerkingen

תגובות


bottom of page