top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

CRR TULPENSTAND

4500 bossen tulpen, dat is de tussenstand na 10 dagen tulpenverkoop!! Super gaaf dat er vanuit het hele land tulpen worden besteld via onze website. Ook krijgen we steeds meer aanmeldingen van mensen die mee willen helpen met de bezorging, inmiddels zijn er al circa 100 distributiepunten door het hele land.


Ondertussen werkt het logistieke team van CRR aan het hulptransport voor Samos. Aanstaande zaterdag 13 maart wordt deze geladen. Hiervoor zijn de afgelopen weken inkopen gedaan. Inclusief de transportkosten wordt het kostenplaatje voor dit transport totaal ruim 20.000,-!


Als we 12.000 bossen tulpen verkocht krijgen kunnen we een heel hulptransport organiseren en versturen.


Blijf dus vooral de actie verspreiden en bekend maken onder de mensen en vergeet ook zelf niet te bestellen! Laten we er samen voor zorgen dat heel Nederland in het weekend van 26 en 27 maart roze kleurt! Heel veel glimlachen hier en indirect hopelijk ook heel veel glimlachen in de Griekse vluchtelingenkampen. Tegelijkertijd zijn er ook nog een aantal regio’s waar we nog niet zo veel distributiepunten hebben. Daar zijn we dus zeker nog op zoek naar enthousiaste mensen! Het gaat dan specifiek om de volgende regio’s: - Friesland; - Groningen; - Drenthe; - Kop van Noord-Holland; - De omgeving van Amsterdam; - Rondom Haarlemmermeer; - Overijssel - Achterhoek; - Schouwen-Duiveland; - Tholen; - Goeree-Overflakkee; - Noord-Brabant; - Limburg.

Ben jij of ken jij iemand die het ziet zitten om op 26 en 27 maart tulpen bij mensen thuis te bezorgen en die tegelijkertijd ook binnen zijn woonplaats zoveel mogelijk mensen wil motiveren om tulpen te bestellen? Dan zijn wij naar jou op zoek! Geef je op via info@stichtingcrr.nl of stuur een berichtje naar 06-1254 1176.Groen = bestellingen

Rood = distributiepunten


282 weergaven

Comments


bottom of page