top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

De situatie in Afghanistan

De verdrietige situatie in Afghanistan is al een aantal dagen wereldnieuws. We hebben de treurige beelden allemaal wel gezien de afgelopen dagen. We zijn geschrokken van de snelheid waarmee de Taliban het land overgenomen heeft, geschokt door het zien van de massale paniek en uit de lucht vallende mensen. Het grijpt ons aan en we zijn zeer bezorgd over de gevolgen van deze machtsovername.


Omdat het ons zo aangrijpt willen we iets kunnen betekenen. Hoe of wat weten we niet. Er zijn veel vraagtekens, haken en ogen. We proberen mogelijkheden te ontdekken in deze onmogelijke situatie. Omdat we ons gevoel van onmacht om willen zetten in daadkracht.


We roepen je op om te bidden voor Afghanistan en de bevolking. Bid voor de talibanstrijders en hun leiders, dat ze tot inkeer mogen komen. Bid voor verandering, vrede en veiligheid voor de miljoenen kwetsbare gezinnen, vrouwen en kinderen!


Wij bidden en zoeken naar ingangen om met onze middelen en mogelijkheden iets van liefde en licht te verspreiden in de donkere situatie daar. Bid met ons mee en vraag jouw netwerk om dit ook te doen. Omdat we geloven in de kracht van gebed!
42 weergaven

Kommentare


bottom of page