top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

Event 6 april: Hoop uit Hattem

Zorg dat je erbij bent! Zaterdag 6 april 2024 is er een prachtig evenement georganiseerd in het Gelderse Hattem. De organisators zijn zelf op missiereis geweest met CRR en willen dit verhaal en het werk van CRR heel graag delen.


Dit is hun boodschap:

De tijd in het vluchtelingenkamp, afgelopen kerstvakantie, heeft indruk op ons gemaakt. We mochten mensen verwelkomen, die na een lange reis, op Lesbos aankwamen.

We gaven kleren, eten, drinken, onderdak & aandacht. En hoewel het minimaal was wat wij gaven, waren de mensen dankbaar: “Alles beter dan thuis!”


We mochten artsen, moeders, kappers, oma’s, studenten, docenten, vaders, advocaten, engineers, kleermakers, opa’s, kinderen, boeren, mensen in de ogen kijken & spreken. Mensen, die op zoek waren naar gerechtigheid - veiligheid - perspectief! Allen hadden verdriet omdat ze alles moesten achterlaten & allen leefden gespannen in het kamp: mogen we blijven of moeten we terug?


Graag willen we, tijdens ons event, het andere geluid over vluchtelingen laten horen. En daarom organiseren we een talkshow met als gastheer Jesse van Melle. Aan tafel ontvangt hij diverse gasten van NGO’s, vrijwilligers en ook mensen die gevlucht zijn.

Dit wordt omlijst door muziek - live kunst - expositie - ontmoeting - hapjes & drankjes vanuit diverse culturen.


Geboekt zijn Schrijvers voor Gerechtigheid - De Droominee - Sera Noa - Sem van der Vijver.


De opbrengst gaat naar Stichting Christian Refugee Relief (CRR) met wie wij naar Lesbos zijn geweest!


Dus, zet zaterdag 6 april in de agenda! Vanaf 12 uur gaan de deuren van De Open Poort open.


Hier vind je meer informatie over dit evenement.


340 weergaven

Comments


bottom of page