top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

GROTE NOOD | DEEL JE MET ONS MEE?

Enkele dagen geleden zijn boten gecrasht tegen de rotsen van de Griekse eilanden Lesbos en Kythera. Het aantal doden is nog onbekend vanwege de vele vermisten maar tot zover zijn er meer dan 30 lichamen geborgen, tientallen vermist. Het raakt ons diep en geeft ongelooflijk pijnlijk weer dat we nog steeds nodig zijn.


Daarnaast zien en horen we van de raketaanvallen op Oekraïne. Sinds afgelopen nacht ligt het hele land non-stop onder vuur, van Kiev tot Lviv en van Zaporizja tot Zhitomir vallen tientallen doden. Verbijsterend wat een ongekende agressie..


WAT CRR DOET Eind vorige week zijn meerdere hulptransporten geladen in het logistieke centrum van CRR. Afgelopen nacht vertrokken 3 vrachtwagens. 1 voor Lesbos en Athene en 2 voor Oekraïne, onderweg naar Zhitomir. 3 trucks gevuld met noodhulpgoederen. Voor vluchtelingen, burgers en soldaten. Dankzij een basis van goede samenwerkingen met Eurorelief, CRR Athene, Help Zhitomir en Foodline Ukraine.


Onze missie is onveranderd: noodhulp bieden op plekken waar de nood zo groot is. Vanwege de recente heftige berichten worden we er opnieuw bij bepaald en kunnen we niet NIETS doen. Daarom gaan we door en blijven we manieren zoeken waarop we de mensen in de noodsituaties zo goed mogelijk een helpende hand kunnen bieden. Zowel door lokaal de mogelijkheden te vinden als transport 108 (in 2022!) voor te bereiden.


HOE JIJ HET VERSCHIL KUNT BLIJVEN MAKEN We realiseren ons dat we veel vragen. Aan de lopende band. Omdat we zonder jou weinig kunnen doen. Daarom vandaag een dringende oproep omdat jij verschil kunt maken! Door gebed, door te doneren, een inzameling te starten, aan te haken met de lopende inzamelingsactie (Luiers voor Lesbos), jouw zakelijke netwerk in te zetten voor geld of goederen, praktisch de handen uit de mouwen steken bij ons in de logistiek, enz.


Wat je ook doet, voor ons is elke actie een bemoediging. Om vol te houden en in de grote nood waar we ons in begeven verschil te blijven maken. En daarnaast biedt het ons praktische handvatten om invulling te geven aan de vele hulpvragen die we binnen krijgen.


Doneer voor de noodhulp die CRR biedt in Griekenland en Oekraïne => https://tikkie.me/pay/CRR/sXEaQ2Dwnua5FKVhF3ChaW

Wil jij voor een specifiek thema doneren? Check onze website en maak jouw keuze => https://doneren.christianrefugeerelief.com/


32 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page