top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

Het contrast van Bevrijdingsdag 2022

“De realiteit van de verwoestingen van dorpen zoals Irpin, Bucha en Dmitrivka is haast onrealistisch om te zien. We waren getuigen van verlaten gebieden, gebombardeerde huizen, vernietigd oorlogstuig en angstige stiltes.

Tegelijkertijd voelen we ons verbonden met lokale kerken en stichtingen die met verenigde krachten opstaan om te helpen in de directe nood en met de opvang van vluchtelingen binnen Oekraïne in de gebieden die enigszins veilig lijken te zijn”

Enige tijd geleden bezocht een team van Stichting CRR de hoofdstad Kiev. Het doel van deze reis was het bezoeken van diverse plekken waar we afgelopen weken vrachtwagens met hulpgoederen naartoe hebben gestuurd.

Met elkaar denken we na over het organiseren en structureren van hulp voor de langere termijn. Stichting CRR zal de komende tijd meer lokale organisaties gaan ondersteunen met materialen naast de hulpgoederen zodat zij meer mogelijkheden krijgen om goederen te distribueren, mensen te evacueren en voedsel op locatie te kunnen bereiden.

Ook in deze fase hebben we uw hulp dringend nodig. Volg, bid, doneer, help mee, zolang het nodig is!


23 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page