top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

Hoop uit Hattem organiseert prachtig evenement

Wij zijn dankbaar. Dankbaar dat mensen in actie komen om onze missie te ondersteunen. Zoals op zaterdag 6 april in Hattem, waar op een prachtige voorjaarsmiddag een gezellige markt werd georganiseerd door Hoop uit Hattem. Het bracht heel wat mensen op de been, die hulpgoederen inleverden en genoten van iets lekkers van één van de voedselkraampjes. Midden op het plein was een houten kraampje waar kinderen de opbrengst van het aan hen uitgedeelde microkrediet kwamen brengen.

Tijdens het avondprogramma werd genoten van de mooie muziek van Schrijvers voor Gerechtigheid en Sera Noa. De Droominee bracht ontroerende teksten ten gehore. En op de bank werden gesprekken gevoerd over de nood op Lesbos. Maar het kwam óók dichtbij: want ook in Nederland kun je er zijn voor vluchtelingen. Daar werden ook inspirerende verhalen over gedeeld.


Aan het einde van de avond werd bekend gemaakt dat de actie ruim €38.000 heeft opgebracht! En de teller is nog niet gestopt. Het is om stil van te worden… Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Bootvluchteling, die eveneens in kamp Mavrovouni op Lesbos actief is.📸 Edwin Poot

21 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page