top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

HULP GAAT DOOR

Afgelopen weken werden jullie meermaals opgeroepen om mee te doen aan acties en in actie te komen. Naast al deze activiteiten gaan we onverminderd door met de reden van ons bestaan: het bieden van hulp.

Zaterdag werd er weer een vrachtwagen geladen, nummer 114 van dit jaar. We zijn ontzettend dankbaar dat er met alle bijdragen die geleverd worden nog steeds transporten kunnen vertrekken om hulpgoederen te brengen op plekken waar het keihard nodig is.

Vanmorgen vroeg zijn de chauffeurs Kees de Bie en Bas van Zessen met een auto van Den Ouden Tanktransport vertrokken richting Athene, waar ze zullen lossen bij het warehouse van Athene. Vervolgens rijden ze door naar Thessaloniki waar gelost zal worden bij IHA - InterEuropean Human Aid Association

20 ton aan hulpgoederen die op beide locaties heel hard nodig zijn. In Athene, om de constante hulp aan zoveel vluchtelingen die in en om de stad verblijven te waarborgen. In Thessaloniki om de onverwachte stroom aan vluchtelingen te kunnen helpen.

Tijdens het laden was er ook een fotograaf aanwezig, Jesse Barendregt, die dit prachtige filmpje heeft gemaakt en zo in beeld kon brengen wat er aan werk verzet wordt voordat een hulptransport daadwerkelijk kan vertrekken.

Vandaag is de laatste actiedag voor Luiers voor Lesbos, bedoelt om de trucks zoals op dit filmpje te vullen met onder andere luiers, billendoekjes en maandverband. Help je mee? Geef dan nog jouw donatie via tikkie!






29 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page