top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

Hulpreizen naar Lesbos 2021

Vanaf mei 2020 zijn er continu vrijwilligers van CRR op Lesbos geweest om te helpen in het kamp. Eerst kamp Moria, later het nieuwe Mavrovouni.


Het waren bijzondere, indrukwekkende reizen. We kregen te maken met veel tegenwerking: negatieve ontwikkelingen tegen hulpverleners, Corona, lockdown, volledig kamp afgebrand, onder protest helpen nieuw kamp in te richten, thuisquarantaine, etc, etc, Niets kon de vrijwilligers weerhouden om door te gaan. Ontzettend dankbaar aan onze Hemelse Vader, Die zoveel mensen op de been bracht om onze medemens te helpen.


Ook in 2021 hopen we die hulp te blijven bieden.

Op 4 januari is missie 38 gestart en op 18 januari missie 39. Inmiddels is missie 40 ook “gesloten”. Die start op 1 februari.


Alle reizen die we op dit moment aanbieden zijn voor minimaal 3 weken. Op dit moment zijn de eerste zeven dagen na aankomst een verplichte thuisquarantaine. Die regels wijzigen voortdurend en zullen aan de toekomstige deelnemers worden gecommuniceerd.


Voor de komende missies zoeken we nog deelnemers! Hopelijk zijn er weer velen in de mogelijkheid om tijd en energie te steken in deze tak van hulpverlening.


Startdata 3-weekse reizen (onder voorbehoud)

Maart: 01 maart, 15 maart en 29 maart

April: 12 april en 26 april

Mei: 10 mei en 24 mei

Juni: 07 juni en 21 juni

Juli: 05 juli en 19 juli

Augustus: 02 augustus, 16 augustus en 30 augustus


Voor vragen en/of aanmeldingen: jan@stichtingcrr.nl778 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page