top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

Internationale vrouwendag 2023

POWERWOMAN in Athens | Dit is Anneleen, manager van het CRR project in Athene. Anneleen is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing in het warehouse en voor al het reilen en zeilen rondom het project. Sinds september 2021 werkt Anneleen als longterm volunteer in Athene.


Wat is jouw motivatie voor het werk dat je doet? Anneleen: “Mijn eerste motivatie is dat ik geloof dat de Heere God mij talenten heeft gegeven om dit werk te doen en dat ik door mijn naaste te dienen iets van Hem uit mag dragen. Daarnaast geniet ik heel erg van dit werk en ik geloof dat als je iets doet waar je energie van krijgt, je die energie ook uit kunt delen aan de mensen om je heen”.


Wat vind jij zo speciaal aan het project van CRR in Athene? Anneleen: “Er zit een enorme kracht in dit project omdat we met dit project heel veel mensenlevens aanraken door samenwerking te zoeken met zoveel plaatselijke organisaties. Het zo tof om te zien dat er zoveel mensen bij betrokken zijn, aan alle kanten. Vrijwilligers uit Nederland en andere landen, andere organisaties, donateurs, transporteurs...”.73 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page