top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

INZAMELNETWERK CRR

Het werk van Stichting CRR breidt uit en gelukkig geldt dit ook voor de ondersteuning van vrijwilligers uit heel Nederland! We zijn trots en dankbaar dat er in de afgelopen weken 11 nieuwe inzamelpunten zijn toegevoegd aan ons inzamelpuntennetwerk. Al deze vrijwilligers zamelen kleding en hygiëne artikelen in voor onze hulptransporten.


Vandaag een GERICHTE OPROEP aan potentiële nieuwe, enthousiaste en actieve inzamelaars in de regio Den Haag - Zoetermeer - Leiden - Katwijk - Alphen aan de Rijn - Gouda en de provincie Utrecht.


Woon jij in deze regio en gaan de vluchtelingen aan de rand van Europa jouw aan het hart? Kom in actie en wordt inzamelpunt voor CRR. Neem contact met ons op en je ontvangt alle informatie en handige tips om in jouw omgeving aan de slag te gaan.

Directe link naar informatie over de hulptransporten, de CRR inzamelgids of gerichte actieposters https://www.christianrefugeerelief.com/hulptransporten


Word een belangrijke schakel in de keten van compassie en humaniteit om de vluchtelingen in Griekenland heen!


Aanmelden als inzamelpunt kan via een mailtje naar info@stichtingcrr.nl. Gert Jan of Peter neemt dan contact met jou op! Meldt je natuurlijk ook aan als je elders in het land woont, deze post leest en enthousiast wordt om mee te doen!322 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page