top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

JOUW HULP IS NODIG | Zomerkleding

De afgelopen weken hebben we van verschillende partnerorganisaties op Lesbos, in Thessaloniki, Athene, Servië en Bosnië de vraag gekregen voor zomerkleding. Meer nog dan hier in Nederland kan het op deze plekken erg warm worden. We hebben alles bij elkaar een grote uitdaging voor ons liggen, die we graag samen met jou op willen pakken. SWIPE voor meer details waar we naar op zoek zijn!

Omdat de vakantieperiode is aangebroken en er veel mensen op vakantie zijn/gaan, willen we geen grootschalige inzamelactie starten, maar willen we je wel oproepen om te bedenken hoe je de vluchtelingen op al deze plekken zou kunnen helpen.

Dat kan door nog eens goed door je eigen kledingkast te gaan en de kleding die je over hebt in te leveren bij één van onze inzamelpunten, of direct bij ons in de loods in Nieuw-Lekkerland (6 dagen per week open). Wellicht ga je helemaal niet op vakantie en vind je het leuk om wél een inzamelactie te houden binnen je eigen kennissenkring, neem dan even contact met ons op om te bedenken hoe dit het beste aangepakt kan worden. #vakantie #kleding #gezocht #vluchtelingenhulp #CRR #collectclothing #checkjekledingkast


10 weergaven
bottom of page