Zoeken
  • CRR

#koudedouche #Challenge

Het gaat mis op Lesbos. Vluchtelingen vechten tegen weer en wind. Een gammele tent als enige bescherming. Tenten die overspoeld worden door hevige regenval.

Na een ellendige vlucht over zee, in de hoop een veilige plek te vinden in Europa wacht hen een koude douche.


Omdat we de Koude douche actie fantastisch vinden, deze mensonterende situatie niet genoeg onder de aandacht gebracht kan worden en voornamelijk uit solidariteit met de mensen op Lesbos en andere Griekse eilanden kon ons team niet achterblijven en namen we een koude douche!


Doe je met ons mee?

1. Neem ook een #koudedouche 2. Laat onder de #koudedouche van je horen 3. Plaats een filmpje van jou #koudedouche op Facebook, Twitter of Instagram en tag ons 4. Laat weten hoeveel die #koudedouche oplevert en doneer voor medische hulp Stichting Bootvluchteling of voor praktische hulp die wij (CRR) bieden: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/... 5. Daag anderen uit om ook een #koudedouche te nemen en te doneren!


51 keer bekeken

Post- & bezoekadres

Veenweideweg 19C
2957 LD Nieuw-Lekkerland 
info@stichtingcrr.nl

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

IBAN: NL74 RABO 0306 6331 83

t.n.v. Stichting Christian Refugee Relief

BIC: RABONL2U

RSIN: 8558.05.365

KVK: 64731294 

Nieuwsbrief ontvangen?

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen. Rekeningnummer: NL74 RABO 0306633183  t.n.v. Christian Refugee Relief