top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

Lesbos I Met uw donatie!

Naast alle transportkosten die gemaakt zijn met de trucks die afgelopen weken zijn gearriveerd zijn er nog veel meer kosten die gemaakt worden hier op Lesbos.

Vanuit de trucks die gelost zijn op Lesbos kwam onder andere een prachtige pallet DeWalt gereedschap aan!

Met deze gereedschappen voor het maintenance team van EuroRelief kunnen we weer veel klussen aan.

Daarnaast is er samen met partner i58 Refugee Relief een bus ingericht zodat het maintenance team mobiel ingezet kan worden. Bijkomend voordeel is dat alle gereedschappen na werktijden niet meer in kamp zijn. We dragen hiermee indirect bij aan diverse projecten ter verbetering van de leefomstandigheden.

Daarnaast is de korte termijn focus van de inzet van het 'Moria in As' fonds gericht op de basis behoefte voor de organisatie om het werk weer veilig en efficient te kunnen doen. Heel praktisch door het aanschaffen van printers, walkie talkies, toners, kantoorbenodigdheden en gereedschappen.

Ook hebben we duizenden extra tentharingen laten maken van betonijzer om de tenten extra te zekeren na snelle opbouwfase van het Griekse leger.

Voor de middel lange termijn lopen er momenteel diverse overleggen hoe we effectief kunnen bijdragen aan de verbetering van de leefomstandigheden van de mensen. Want de zorgen zijn niet weg. Sterker nog de winter komt er aan.


6 weergaven

Σχόλια


bottom of page