top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

LESBOS I Raakt het jou nog? HELP MEE

Er is geen kleding meer om uit te delen aan de mensen die net aangekomen in het kamp. Dit klinkt dramatisch en dat is het ook. De voorraad mannenkleding is zo klein geworden dat we hen niet meer warm kunnen houden en ook de damesschoenen- en jassen raken op. We zouden het niet snel zo vragen, maar we hebben jullie hulp nu écht nodig.

Direct een geldbedrag doneren zodat wij op Lesbos kleding in kunnen kopen: https://tikkie.me/pay/CRR/5bbaRP54zpiaw8xnLKfddX

Waar we naar op zoek zijn: Heren – en damesschoenen, en heren- en damesjassen*.

Nog wat meer informatie? Lees dan even verder.

Veel mensen die aankomen in het kamp op Lesbos hebben in Turkije dagenlang in de bosjes gelegen om op het juiste moment de oversteek te maken, zijn vies en nat geworden in de boot en hebben zich vervolgens verstopt om niet gevonden te worden door de politie. Ze hebben vaak al hun spullen achtergelaten voordat ze aan boord gingen omdat de opblaasboten anders te zwaar zouden worden. Het enige wat velen van hen nog hebben zijn de kleren aan hun lijf. Als ze aankomen in kamp zijn ze nat, gescheurd en smerig.

Partner Eurorelief heeft de taak om mensen op te vangen die net aangekomen zijn, afgelopen maand waren dit er zo’n 200. Mannen, vrouwen en kinderen. Mensen krijgen een plekje in een plastic huisje, vaak samen met zo’n 10 anderen. Ook kregen de mensen tot voor kort een pakket met een schoon setje kleding, hygiëneartikelen en een deken. Alleen is dat nu niet meer mogelijk. De voorraden raken op en vooral aan mannenkleding is een groot gebrek. We hebben uw hulp hard nodig.

Raakt het jou nog? Help ons mee om deze vluchtelingen te kunnen kleden!

*wat we precies nodig hebben: ● Herenschoenen (sneakers, wandelschoenen) ● Damesschoenen (sneakers, wandelschoenen) ● Herenjassen (M, L, XL) ● Damesjassen (M, L, XL) ● Herenbroeken (S, M, L, XL) ● Herentruien (S, M, L, XL)

Inleveren kan in de loods van CRR of bij 1 van onze inzamelpunten. De adressen van de inzamelpunten vind je hier: Hulptransporten | CRR 2021 (christianrefugeerelief.com)

Vanwege de snel veranderende situatie op Lesbos hebben we direct een geldbedrag beschikbaar gesteld om zo snel te kunnen schakelen en hulp beschikbaar te stellen voor de new arrivals in kamp Mavrovouni op Lesbos.

Mannenkleding is in de volle breedte van de bediening van Stichting CRR een uitdaging om voldoende in te zamelen, help jij ons door ook inzamelpunt te worden? Dit kun je worden door te mailen naar info@stichtingcrr.nl wij nemen dan z.s.m. contact met je op!79 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page