top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

LESBOS - WARM KLEDINGPAKKET

Regen, wind, storm, zorgen..

Dat het vluchtelingenkamp op Lesbos niet winterproof is, is duidelijk gebleken na stormachtige omstandigheden op het eiland. Er wordt met man en macht gewerkt om de omstandigheden te verbeteren, waardige opvang te bieden en de mensen te beschermen tegen de koude en inhumane omstandigheden.

Te midden van alle ellende mogen er ook lichtpuntjes gemeld worden. Omdat hulp aankomt. Donaties ingezet worden om de mensen rechtstreeks te helpen. Zo hebben wij, dankzij jullie donaties, een compleet pakket aan winterkleding kunnen verzorgen die door onze partner EuroRelief is gedistribueerd onder de mannen in het kamp.

Inmiddels hebben meer dan 1800 mannen een pakket gekregen die bestaat uit een T-shirt korte en lange mouw, trui, joggingsbroek, 2 paar sokken, ondergoed, kruik, handschoenen en een sjaal/muts!

We zijn trots op de vrijwilligers en EuroRelief voor de onvermoeibare power waarmee gestreden wordt voor waardigheid en warmte! We zijn dankbaar dat we dit soort distributies mogen en kunnen faciliteren.


82 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page