Zoeken
  • CRR

LESBOS - WARM KLEDINGPAKKET

Regen, wind, storm, zorgen..

Dat het vluchtelingenkamp op Lesbos niet winterproof is, is duidelijk gebleken na stormachtige omstandigheden op het eiland. Er wordt met man en macht gewerkt om de omstandigheden te verbeteren, waardige opvang te bieden en de mensen te beschermen tegen de koude en inhumane omstandigheden.

Te midden van alle ellende mogen er ook lichtpuntjes gemeld worden. Omdat hulp aankomt. Donaties ingezet worden om de mensen rechtstreeks te helpen. Zo hebben wij, dankzij jullie donaties, een compleet pakket aan winterkleding kunnen verzorgen die door onze partner EuroRelief is gedistribueerd onder de mannen in het kamp.

Inmiddels hebben meer dan 1800 mannen een pakket gekregen die bestaat uit een T-shirt korte en lange mouw, trui, joggingsbroek, 2 paar sokken, ondergoed, kruik, handschoenen en een sjaal/muts!

We zijn trots op de vrijwilligers en EuroRelief voor de onvermoeibare power waarmee gestreden wordt voor waardigheid en warmte! We zijn dankbaar dat we dit soort distributies mogen en kunnen faciliteren.


67 keer bekeken

Post- & bezoekadres

Veenweideweg 19C
2957 LD Nieuw-Lekkerland 
info@stichtingcrr.nl

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

IBAN: NL74 RABO 0306 6331 83

t.n.v. Stichting Christian Refugee Relief

BIC: RABONL2U

RSIN: 855805365

KVK: 64731294 

Nieuwsbrief ontvangen?

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen. Rekeningnummer: NL74 RABO 0306633183  t.n.v. Christian Refugee Relief