top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

LUIERS VOOR LESBOS 2022 | WE GAAN WEER GROOTS INZAMELEN

Vorig jaar hadden we met een landelijk netwerk van 203 (!) inzamelpunten een succesvolle inzamelingsactie voor de kleinsten op de vlucht. Voor wie het niet meer scherp heeft: er zijn toen meer dan 600.000 luiers en bijna 50.000 pakjes billendoekjes ingezameld. Tussen de vorige inzamelingsactie en vandaag heeft CRR al meer dan 1.000.000 luiers uitgedeeld op meer dan 10 plekken binnen en buiten Europa!

De voorraad is dus uitgeput en daarom gaan we weer een beroep doen op ons betrokken netwerk met fanatieke inzamelaars. De Luiers voor Lesbos actie is weer in gang gezet en de hele maand oktober gaan we inzamelen. Er is al een mail gestuurd naar alle adressen die vorig jaar meededen. En voordat we überhaupt aftrappen zijn er al meer dan 100 inzamelpunten die klaar staan en op volle kracht gaan inzamelen!

Help ons mee om kinderen op de vlucht én hun moeders te geven waar ze recht op hebben!

Check de website www.luiersvoorlesbos.nl om te zien hoe jij mee kunt helpen. Helpen doe je onder anderen door dit bericht te delen, jezelf aan te melden als inzamelpunt en jouw omgeving te mobiliseren.
53 weergaven

Comments


bottom of page