top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

LUIERS VOOR LESBOS | EINDSPRINT

27 dagen lang is er actie gevoerd. Door steeds meer inzamelpunten vanuit alle hoeken van het land. Afgelopen zaterdag was de laatste actiedag en we hebben inmiddels zoveel berichten gekregen vanuit de inzamelpunten. Verhalen en resultaten komen voorbij en laten ons hart sneller kloppen. Want wat hebben de 200+ inzamelpunten de afgelopen weken ongelooflijk veel energie en enthousiasme gegeven.

Na een eerste inventarisatieronde worden we al omver geblazen door de aantallen.. meer dan 10.000 pakken luiers en dat terwijl nog lang niet alle inzamelpunten hun opbrengst hebben gedeeld. En wat te denken van het betaalverzoek, al bijna 1000 keer is er een donatie gedaan…! En welk bedrag er ook overgeschreven wordt, we zijn iedere donateur onwijs dankbaar!

Komende dagen gaat er een logistieke puzzel gelegd worden en gaan er meerdere vrachtwagens en bestelbussen het land in om alle ingezamelde luiers, billendoekjes, Sudocrem en wat er meer ingeleverd is op te halen. Daar zullen we even zoet mee zijn. Aankomende zaterdag wordt het industrieterrein hier in Nieuw-Lekkerland 1 groot sorteerfeest.

We gaan zeker met jullie delen wat het eindresultaat is geworden maar voor we zover zijn gaan we een week buffelen om alles verwerkt te krijgen.


10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page