top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

LUIERS VOOR LESBOS | WAT EEN ACTIE!

De maand november is achter de rug. Een maand waarin meer dan 200 inzamelpunten door HEEL NEDERLAND bezig zijn geweest om in hun directe omgeving zoveel mogelijk pakken luiers, billendoekjes, Sucocrem en donaties op te halen. En hoe! We zijn echt omver geblazen door de betrokkenheid, liefde, energie en uiteindelijk uiteraard de opbrengsten van de actie.

Jullie inzet heeft gezorgd voor 601.000 luiers // 18.900 pakjes billendoekjes // 3848 potjes Sudocrem. Daarnaast hebben de meer dan 1000 donaties gezorgd voor meer dan 60.000 euro!

Je snapt wel dat we hier sprakeloos van geworden zijn..

Sprakeloos en tegelijkertijd onwijs bemoedigd omdat er zoveel bereidwilligheid getoond is voor deze actie waarmee we zoveel kinderen op de vlucht een helpende hand kunnen bieden!

BEDANKT Bedankt 203 inzamelpunten, voor jullie tijd, energie en beschikbaarheid voor deze actie. De actie had geen vaste grond gevonden zonder jullie deelname. Bedankt donateurs van de luiers, billendoekjes, Sudocrem of geld Bedankt Jennifer, de motor van de actie. Jouw voorbereidend werk en coördinerende rol tijdens de actieperiode zijn doorslaggevend geweest Bedankt Gert Jan voor het logistieke plan. Van 203 inzamelpunten circa 50 afhaaladressen maken, een keistrak georganiseerde routeplanning en 10-15 chauffeurs geregeld en de logistieke operatie zonder twijfel Bedankt buurman Feyter, voor het gebruik van jullie logistieke hal. Zonder deze ruimte zouden we gillend weggerend zijn omdat we het nergens kwijt hadden gekund! Bedankt lief logistiek sorteerteam van meer dan 30 toppers die meer dan 13.000 pakken luiers door de handen hebben laten gaan

BOVEN ALLES dank aan onze Heer, wat is Zijn zegen zichtbaar en onmisbaar! Daarom danken we Hem, omdat we het niet uit eigen kracht doen en God ALLE EER toekomt!62 weergaven

Comments


bottom of page