top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

NOODHULP ATHENE | KERSTTIKKIE

Naar schatting zijn er momenteel zo'n 40.000 vluchtelingen in en rond de Griekse hoofdstad. Velen van hen verblijven in kleine opvangkampen rondom de stad, of ze wonen in een appartementje dat ze delen met anderen. Helaas leven er ook heel veel vluchtelingen op straat, eenvoudigweg omdat er onvoldoende voorzieningen zijn om hen op te vangen. Mensen weten niet waar ze terecht kunnen en hebben nauwelijks toegang tot hulp zoals ondersteuning tijdens de asielprocedure, voedsel, kleding en onderdak.

Het eerste hulptransport van 2022 is het 50e hulptransport van CRR. Deze wordt voorbereidt om naar Athene te gaan. Onder andere met voedsel. Een van de meest gestelde vragen aan CRR. Stel je voor dat je jouw kinderen geen eten kunt geven… Verschrikkelijk!

Daarom op deze 1e kerstdag, terwijl je tafel vol staat met heerlijk eten; deel dan van jouw overvloed. Maak het mogelijk dat we voor het Athene-hulptransport zonnebloemolie, rijst, pasta en bloem in kunnen kopen.

Omdat we sinds kort ook TIKKIES kunnen sturen willen we KERST 2021 actie houden voor de mensen in Athene door onze eerste tikkie-links te delen.

Doneer 5,- voor noodhulp vluchtelingen Athene: https://tikkie.me/pay/CHRISTIANRE/SG35bX5FJc8mepDifXuxE Doneer 10,- voor noodhulp vluchtelingen Athene: https://tikkie.me/pay/CHRISTIANRE/iDApfcxoamaYKcLYF11rix Doneer 25,- voor noodhulp vluchtelingen Athene: https://tikkie.me/pay/CHRISTIANRE/98UDUgXn6sCr27QQGKCdNU

Zelf een bedrag kiezen? Doneer dan via https://doneren.christianrefugeerelief.com/31 weergaven0 opmerkingen

Komentarze


bottom of page