top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

Oproep voor kleding!

KLEDINGKAST | De zomer is voorbij, het wordt kouder buiten, soms klettert de regen alweer tegen de ramen en ook op de prachtige nazomerdagen deze week is het ’s avonds net te fris om nog lekker buiten te zitten. We zoeken de behaaglijkheid in huis weer op en trekken een warm vestje aan. Lekker met een dekentje op de bank… Kortom, de herfst is begonnen en de winter komt eraan.

Ook u stond wellicht deze week weer voor de kledingkast, op zoek naar een warm vest of een warme jas. Misschien ging u alweer de zolder op om alvast winterkleding uit te zoeken voor het komende seizoen. Voor de kinderen even kijken wat nog past en wat nieuw gekocht moet worden…

Ook in de vluchtelingenkampen op de Griekse eilanden en op de Balkan-landen komt de winter eraan. En daar is geen lekker behaaglijk huis en al helemaal geen zolder vol winterkleding en warme laarzen. Mensen wonen in tenten of ISO-boxen en veel kinderen hebben niet eens een winterjas voor als het koud wordt! U begrijpt dat de behoefte aan warme kleding groot is! Uw gebruikte winterjas kan deze winter een medemens op de vlucht warm houden!

In deze periode van het jaar willen wij u oproepen om weer eens door uw kledingkast te gaan en te kijken of u wat kunt missen voor mensen in de kou. We krijgen gericht veel vragen voor winterkleding voor mannen: warme jassen, truien, broeken en stevige schoenen. Maatvoering S, M, L, XL.

Doet u met ons mee? Breng uw kleding naar onze loods in Nieuw-Lekkerland of naar één van onze vele inzamelpunten door het hele land. Op onze website vindt u de adressen waar u van harte welkom bent om winterkleding te brengen.

Dit bericht een letterlijk en figuurlijk een opwarmer om het INZAMELEN door Nederland heen weer op touw te krijgen. Binnenkort komen we namelijk met nieuws van #LUIERSVOORLESBOS37 weergaven
bottom of page