top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

SAMEN voor OEKRAINE

Vandaag wordt landelijke radio en TV ingezet om geld op te halen. Hartverwarmend om de solidariteit van Nederland 🇳🇱 te ervaren! Met CRR zijn we geen onderdeel van het landelijke netwerk van (inter)nationale hulporganisaties. Desondanks; we hebben jullie hulp hard nodig! We krijgen van onze partners en contacten veel berichten over gerichte nood. Om de juiste noodhulp te bieden willen we de komende dagen zowel lokaal als in Nederland gerichte hulpgoederen inkopen.


Meer dan ooit hebben we jouw donatie nodig. Zo hebben we inmiddels via het Poolse netwerk een vracht vol mandarijnen en grapefruits gekocht. Later deze week volgt een vracht verse sinaasappelen. Deels wordt het al direct uitgedeeld aan vluchtelingen die in een transitzone tijdelijk opgevangen worden. Hier passeren momenteel zo’n 20.000 mensen per dag! Deels wordt het fruit de komende dagen rechtstreeks naar Lviv gereden. Aan de ene kant zetten we onze donaties om in lokale inkoop en anderzijds gebruiken we ons Nederlandse netwerk om de juiste hulpgoederen aan te schaffen. In de afgelopen week zijn er vanuit CRR 5 volle vrachtwagens verstuurd en hebben we daarnaast pallets goederen geleverd als aanvulling op twee transporten via onze partnerorganisaties.🙏👊


Voor deze week staan 2 tot 4 extra trucks ingepland.🔥


Help je mee?

https://tikkie.me/pay/CRR/cmgqhuN7EPuU1i6Behhjmd

Of via de website (selecteer project ‘’Noodhulp Oekraïne’’)

https://doneren.christianrefugeerelief.com/


Geef nu en help ons in onze noodhulpmissie!💙💛


We zijn verwonderd en dankbaar voor alle steun uit het hele land en daarbuiten. Dit geeft ons energie om blijvend alles te doen wat binnen ons vermogen ligt om de mensen in Oekraïne te helpen!
250 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page