Zoeken
  • CRR

Sanitair project - bijdrage CRR

Een update van onze partner watershed foundation die zich binnen kamp Mavrovouni op Lesbos inzet om sanitaire voorzieningen te verbeteren.

Momenteel werken ze aan een project om de hygiëne en veiligheid rondom de chemische toiletten aan te pakken. Er word drainage aangebracht rondom de toiletten tegen regen- & schoonmaakwater, hekwerk word geplaatst tegen het omwaaien van toiletten en er worden handwas stations geplaatst.

CRR draagt zorg voor de financiering van dit noodzakelijke project. We zijn dankbaar dat we op deze manier iets mogen bijdragen aan de verbetering van de leefomstandigheden.

Ondanks onze overtuiging dat in dit soort projecten zichtbaar wordt dat de inzet vanuit de overheid/politiek ver onder de maat tot inhumaan is blijven we ons inzetten voor menswaardige en humane opvang! Tegelijk onderstreept dit de noodzaak voor relocatie van de mensen die hier moeten verblijven.


20 keer bekeken

Post- & bezoekadres

Veenweideweg 19C
2957 LD Nieuw-Lekkerland 
info@stichtingcrr.nl

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

IBAN: NL74 RABO 0306 6331 83

t.n.v. Stichting Christian Refugee Relief

BIC: RABONL2U

RSIN: 8558.05.365

KVK: 64731294 

Nieuwsbrief ontvangen?

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen. Rekeningnummer: NL74 RABO 0306633183  t.n.v. Christian Refugee Relief