top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

Veilige haven!

In de afgelopen weken zijn inmiddels 5 touringcar bussen langs het CRR Safe house in Polen geweest en meer dan 250 mensen hebben via deze route hun plek gevonden in Nederland. We zijn dankbaar dat we voor even een veilige plek kunnen bieden, waar overnacht kan worden, warme maaltijden samen bereidt worden en kinderen hun spel kunnen spelen. We zijn dankbaar voor onze vrijwilligers die erbij zijn, een luisterend oor bieden en iedere bus biddend uitzwaaien op weg naar een veilige plek in Nederland.

We bidden voor hen die op de vlucht zijn, voor kracht en rust. Want wat komt er veel op de vrouwen en kinderen af. De vlucht naar een veilige plek, ver van huis, ver van geliefden, onzeker over het voortbestaan van je thuis, gestrest omdat geliefden ineens een legeruniform moeten passen, kort getraind worden en naar het front gestuurd worden.

Ondertussen werkt het CRR team in Polen door om de volgende groep vrouwen en kinderen, opa’s en oma’s veilig naar Nederland te krijgen.

We willen jou oproepen om blijvend te bidden voor de vluchtelingen, het einde van de oorlog en alle hulpverleners van zoveel organisaties die in het veld actief zijn.
33 weergaven0 opmerkingen

Opmerkingen


bottom of page