top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCRR

WAT JIJ KUNT DOEN | HEEL NEDERLAND HELPT!

Hartverwarmend om te zien hoe zoveel mensen door heel Nederland íets gaan doen.

In de afgelopen dagen hebben we overlegd gevoerd over welke goederen ingezameld kunnen worden. Om ervoor te zorgen dat we de juiste goederen binnen krijgen én daardoor direct kunnen schakelen hebben we een eenvoudige lijst opgesteld. Zie de link in bio om te zien wat ingeleverd kan worden.


📢 We willen jou oproepen om in jouw netwerk gericht goederen in te zamelen, te sorteren en verpakken in stevige dozen en bij ons in Nieuw-Lekkerland te brengen. Wordt het teveel om zelf bij ons te brengen? Laat het ons weten; we zoeken dan samen naar een oplossing om het te komen halen!


Vandaag vertrekt een crisisteam naar de grens Polen-Oekraïne om ter plekke te inventariseren hoe de hulpverlening van CRR het meest efficiënt aansluit op alles wat er al gebeurt. Om de nood in kaart te brengen en concrete vervolgstappen te zetten. We krijgen al veel signalen vanuit Oekraïne en omliggende landen en we hoeven het jou niet te vertellen; de nood is torenhoog!


Help mee en kom in actie voor alle mensen op de vlucht én hen die in Oekraïne achterblijven.

Doneer goederen of deel jouw donatie. Dankzij een sterk netwerk kunnen we met jou donatie voedsel, slaapzakken en hygiëne artikelen inkopen✨❤️


DONEER DIRECT

https://tikkie.me/pay/CRR/cmgqhuN7EPuU1i6Behhjmd


Delen wordt gewaardeerd 🙌


43 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page