Reisdata

CRR concentreert de hulpverlening op dit moment tot de Griekse eilanden. Onze hoofdactiviteiten vinden plaats op Lesbos en sinds het voorjaar van 2019 houden we ons verkennend bezig met Samos. De hulp die we verlenen bestaan uit twee onderdelen. Het sturen van groepen vrijwilligers en het organiseren van hulptransporten vanuit Nederland afgestemd met lokale partners.
 

Missie naar Athene 2022

17 januari t/m 31 januari

11 april t/m 25 april

13 juni t/m 27 juni

11 juli t/m 25 juli

1 augustus t/m 15 augustus

12 september t/m 26 september

17 oktober t/m 31 oktober

14 november t/m 28 november

16 december t/m 30 december

Missies naar Lesbos - 2022

Startdata 3-weekse missies (onder voorbehoud)

Aanmelden mogelijk tot 3 weken voor aanvang van de missie.

Januari: 10 januari (vol)

Januari: 31 januari (gereserveerd)

Februari: 21 februari

Maart: 14 maart

April: 4 april

April: 25 april

Mei: 16 mei

Juni: 6 juni

Juni: 27 juni

Juli: 18 juli

Augustus: 8 augustus

Aanvullende informatie

De reisdagen vallen in principe op maandag.

Door alle huidige regels zijn de missies minimaal drie weken. We boeken in eerste instantie alleen de vertrekdatum. De terugreis wordt in overleg  vastgezet, maar na een minimum van drie weken.

We wijzen iedereen op de meest recente regelgeving omtrent vliegen en testen. 

Reizen naar Griekenland

Reizen naar Nederland

De maximale groepsgrootte is 10 personen. De minimale leeftijd om mee te gaan is 18 jaar. Spreken en verstaan van de Engelse taal is een vereiste. Iedereen die fysiek en mentaal gezond is zou met een missie mee kunnen. Wanneer je onder behandeling bent van geestelijke of psychologische hulpverlening raden we aan om niet te gaan. Het zijn soms emotioneel wat zwaardere weken. Na aanmelding nemen wij contact met je op om met elkaar kennis te maken en je aanmelding definitief te maken.

 

De kosten voor een missie van drie weken bedragen ongeveer €1450,- Deze prijs is inclusief vliegtickets, verblijf, gebruik auto en fietsen, administratiekosten voor vrijwilligersregistratie en administratiekosten CRR.

De kosten van de boodschappen (ca €50-€60 per week) moeten door de deelnemer zelf ter plaatse voldaan worden.

Vóór iedere missie is er een informatiemiddag waarop de deelnemers kennis maken met elkaar en de meest recente informatie en papierwerk wordt overhandigd.

Die middag is een verplichte bijeenkomst en word in principe op de zaterdagmiddag een ruime week voor vertrek georganiseerd in Nieuw-Lekkerland. Details krijgen de deelnemers na aanmelding.

Meegaan met een missie is voor eigen risico. CRR is niet verantwoordelijk voor veranderende regelgeving. We dienen ons regelmatig aan te passen. Natuurlijk krijgen de vrijwilligers alle support vanuit Nederland en ter plaatse.

Opgeven of meer informatie over Lesbos- en Samos reizen ? Stuur een mail naar: Jan@StichtingCRR.nl