Reisdata

CRR concentreert de hulpverlening op dit moment tot de Griekse eilanden. Onze hoofdactiviteiten vinden plaats op Lesbos en sinds het voorjaar van 2019 houden we ons verkennend bezig met Samos. De hulp die we verlenen bestaan uit twee onderdelen. Het sturen van groepen vrijwilligers en het organiseren van hulptransporten vanuit Nederland afgestemd met lokale partners.
 

Missies naar Lesbos - 2021 

4 januari tot en met 25 januari

18 januari tot en met 8 februari

1 februari tot en met 22 februari

15 februari tot en met 8 maart

 

Missies naar Samos - 2021 

NOG NIET BEKEND

Missies naar Chios - 2021 

NOG NIET BEKEND

Aanvullende informatie

De reisdagen vallen op maandag. Het is in alle gevallen mogelijk voor één of twee (in de zomer drie) weken mee te gaan. Het heeft de voorkeur om voor de gehele periode mee te gaan, gezien je na enkele dagen goed ingewerkt bent en je dan ook optimaal als groep kunt optrekken.
 

De maximale groepsgrootte is 16 personen per week. De minimale leeftijd om mee te gaan is 18 jaar. Na aanmelding nemen wij contact met je op om met elkaar kennis te maken en je aanmelding definitief te maken.

 

Prijs voor een week ca. €850, twee weken ca. €1100* dit is afhankelijk van diverse externe factoren waaronder de vliegticket. De prijs is all-inclusief, vliegtickets, verblijf incl. eten en administratiekosten voor vrijwilligersregistratie.

 

Opgeven of meer informatie over Lesbos reizen ? Stuur een mail naar: jan@christianrefugeerelief.com

Heb je interesse mee te gaan naar Samos? Stuur dan je mail naar: peter@christianrefugeerelief.com

Staat jou datum hier niet tussen maar heb je wel interesse om te gaan? Vanaf 5 personen organiseren we missies op maat! Eventueel is het mogelijk om als besloten groep te reizen.

Post & bezoekadres

Veenweideweg 19C
2957 LD Nieuw-Lekkerland 
info@christianrefugeerelief.com

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

IBAN: NL74 RABO 0306 6331 83

t.n.v. Stichting Christian Refugee Relief

BIC: RABONL2U

RSIN: 8558.05.365

KVK: 64731294 

Nieuwsbrief ontvangen?

Stichting Christian Refugeerelief heeft de ANBI-status toegewezen gekregen. Rekeningnummer: NL74 RABO 0306633183  t.n.v. Christian Refugee Relief